De Coaster in het Maritiem District

Hartje centrum Rotterdam en relatief toch heel rustig gelegen: het Maritiem District. Hier vind je de erfgoedhavens met vele antieke schepen, de typisch Rotterdamse hoogbouwtorens, diverse musea, de Oude Haven en de hipste en leukste eettentjes & bars. Ons Bootiquehotel “De Coaster” ligt in het midden hiervan, in de Wijnhaven.

Bekijk hier een van onze introfilmpjes op ons Youtubekanaal.

Ons schip uit 1909 heeft tot de jaren ’70 dienst gedaan als vracht-kustvaartuig. Recentelijk hebben wij het schip aangekocht en is het geüpgrade naar luxe cabins voorzien van alle gemakken. Je bereikt alle hotspots van de stad binnen een paar minuten. Het schip heeft drie Cabins: Popeye’s Cabin ligt in het voorste gedeelte van het schip. Olive’s Cabin ligt in het middelste gedeelte van het schip en Captain’s Cabin met haar gloednieuwe ruime stuurhut in het achterste gedeelte. De eerste 2 Cabins bieden twee kamers met 1 tweepersoonsbed, 1 slaapbank voor 2 personen en 1 brede slaapbank voor 1 persoon, de Captain’s Cabin heeft 1 tweepersoonsbed. Alle Cabins zijn middels dubbele deur met elkaar verbonden dus gezelschappen tot 12 personen kunnen prima bij ons verblijven! Elke Cabin heeft haar eigen keuken en badkamer en uiteraard is het schip voorzien van een uitstekende verwarming (en in achterschip ook airco) en kan men bij mooi weer genieten van het de ruime zonovergoten terrassen bovenop het schip.

Een luxe jacuzzi op het middenschip is beschikbaar als optie voor gasten en is dan voor privé-gebruik wat door ons wordt afgestemd met evt. andere gasten. We varen niet meer met het schip, maar wil je wat rondpeddelen/dobberen, dan kun je op eigen risico (ga niet de Maas op!;-) optioneel gebruik maken van ons bijbootje Walli of onze 2 coole Schiller waterfietsen (kun je met z’n tweeën op). Ook kun je op aanvraag gratis gebruik maken van een luxe gas-buitenkeuken/bbq en een fiets met boodschappenmandje, handig om even iets te halen in de stad.