Wilt u Rotterdam op z'n Rotterdamst beleven?

Boek uw vergadering of overnachting dan op onze Coaster!

Boeken

We beschikken over 3 unieke cabins om te overnachten of om overdag te huren voor meetings. U kunt ook de gehele boot afhuren waarbij een maximum van 10 slaapplekken beschikbaar is. 

Als alternatieve locatie wijzen we u op onze unieke Wikkelboats, tiny housebootjes gemaakt van karton,

Maak een keuze hieronder om beschikbaarheid te checken of om direct een of meerdere overnachtingen te boeken. Wilt u een of meerdere Cabins afhuren voor een (mid)dag? Contacteer ons dan even!

Let op: Ons schip ligt in hartje Rotterdam en veroorzaakte (geluids)overlast voor onze buren is reden voor vroegtijdig beëindiging van verblijf en inhouding van de borg. Onze huisregels zijn vrij simpel: Geniet van het schip en de omgeving zonder anderen tot last te zijn en na 22u dient het buiten stil te zijn.

Boek direct bij ons en profiteer van lagere prijzen, een gunstiger annuleringsbeleid (gratis annuleren tot week van tevoren) en het direct kunnen boeken van vele opties zoals vroege check-in of latere check-out, de jacuzzi, etc.

Wilt u de optionele jacuzzi boeken? Check dan vooraf op beschikbaarheid via deze link.

NU EXCLUSIEF:

Live huiskamerconcert (gitaar + zang) van 30 minuten door de Rotterdamse artiest Gerardo  te boeken voor €79. Voorproefje? www.gerardo.nu

Captain's Cabin

Wilt u een kamer boeken in de Captains cabin?

Olive's Cabin

Wilt u een kamer boeken in de Olive's cabin?

Popeye's Cabin

Wilt u een kamer boeken in de Popeye's cabin?

Gehele schip

Wilt u het gehele schip boeken?

Check op beschikbaarheid van Cabin of Wikkelboat op basis van aantal personen

Wilt u graag weten welke Cabins en Wikkelboats nog beschikbaar zijn voor bepaalde data en aantal personen, klik dan hieronder

Dagboeking

Wil je voor een kort verblijf boeken?

Captain's Cabin

De Captains cabin is een ~30m2 tweekamer appartement achterop het schip, bestaande uit de stuurhut, achterdekterras en slaap-/woonkamer met badkamer en keukentje onderin het ship. Boek uw Cabin hieronder.

Olive's Cabin

Olive’s Cabin is het middelste ~45m2 tweekamer appartement met een aparte slaapkamer en een ruime slaapbank in de woonkamer en een mega-dekterras met luxe buitenkeuken-bbq buiten. Boek uw Cabin hieronder.

Popeye's Cabin

Popeye’s Cabin is het ~45m2 grote tweekamer-appartement in het voorschip. Boek uw Cabin hieronder.

Gehele schip

Bent u met een groter gezelschap? Boek dan het gehele schip met in totaal 3 tweepersoonsbedden en twee slaapbanken. U heeft het schip dan geheel voor uzelf! Klik hieronder.

Al onze drijvende Cabins

We hebben ook nog twee  unieke tiny housebootjes, de Wikkelboats. Deze liggen om de hoek van De Coaster en hebben ieder twee slaap-/woonkamers met elk een tweepersoonsbed wat overdag ingenieus is weggewerkt tegen de muur. Uniek en van alle gemakken voorzien. Klik hieronder om op basis van het aantal personen en gewenste data te checken welke Cabins op de Coaster en/of Wikkelboats nog beschikbaar zijn en boek eventueel direct.

Dagboeking